Blog hurdan herre utfor forut att ta bort Tinder-kontot bestaende – Growup Group

Blog hurdan herre utfor forut att ta bort Tinder-kontot bestaende – Growup Group

La Tinder socialt natverk Det ar nagon fran do mest populara akt att uppmuntra relationer emellan manniskor, underlatta moten sam dela stunder. Nate underlattade spridningen fran saken da ager typen bruten appar, och idag inneha manga anvandare konton pa Tinder och annat dejtingappar. Men det kan ocksa intraffa att vi har bestamt oss akte att stryka var konto. Hur sa hander nar vi icke langre behover Tinder samt vi vill stadigvarande sam fast forinta vartha konto samt var anvandare.

Vi berattar steg akt kli hurdan utplana tinderkonto inte med att avga marke fran din tidevarv konungen det sociala natverket. Pa sa hyfs kan ni dana e nytt konto igen forsavitt ni vill, andock det blir inga rals itu din tidevarv pa det sociala natverket.

Hurdan herre tar da ett Tinder-konto fran burke

Denna forlopp kan goras fran Tinders webbplats, med vilken webblasare som helst. Stegen ar mycket enkla sam liknar de forut att ta bort andra konton gallande sociala natverk, folj dessa instruktioner:

  • Skrida at saken dar officiella Tinder-webbplatsen.
  • Tryc pa knappen Logga in langst upp pa skarmen.
  • Valj din atkomstdata (initiera tillsamman Facebook, tillsammans mobilnummer, med e-post) sam intyga sessionen.
  • Klicka pa grima imag uppe mot vanster.
  • I rullgardinsmenyn trycker n pa alternativet stryka konto.
  • Faststalla ditt faststalland nar Tinder fragar om du vill ta bort kontot.

Avverka Tinder-konto fran mobilen

Det ar aven mojligt att ta bort Tinder-kontot tillsamman spak fran app pa Android eller iOS. Denna bearbetning ar aven enkel och anvander mobilens interaktiva touchkontroller forut att vi fort skall veta undanroja vart genomfart genom Tinder.

  • Bringa Tinder-appen gallande din mobil.
  • Logga in tillsamman dina kontouppgifter.
  • Klicka gallande din profilbild uppe till vanster.

fullgora prenumerationer

Fore du fortsatter att slopa Tinder-kontot, vilket som vi sag ar oerhor latt och snabb, det ar tillradligt att berattelse opp samtliga prenumerationer pa Premium Tinder Plus-tjansten. Forsavitt kontot raderas fordom kan prenumerationerna fortga att besta aktiva sam vi maste undersoka externa mekanismer for att kringga avgifter. Tekniskt sett, om n prenumererar kungen do via Android alternativt igenom Tinder-webbplatsen, tillsammans e kreditkort, tvungen det avaktiveras forsavitt du tar dan Tinder-kontot.

Hurdan herre tar bort lanken emella Tinder samt Facebook

Vi somliga tillfallen, desslikes o vi tar da Tinder-kontot, kan de existera kvar lankspar nar vi gar in igenom Facebook. Forsavit denna kedja aven fortsattningsvis ar galland maste vi fortsatta for att utplana samtliga rals fran vart Facebook-konto.

Tinder, det sociala https://lovingwomen.org/sv/blog/postorder-aktenskapstatistik/ natverket akte att lite forbindelse tillsamman andra manniskor

rader tinderkonto ar ej svar. Det ar ett nastan automatisk process, sa lange vi vet hur hane hittar menyn tillsammans exakta indikationer. Andock det ar viktig att aven kannedom driften och omfattningen fran Tinder. Det ar ett applikation saso triumferar framst pa mobila enheter.

Ett valdigt bildfokuserat socialt natverk och i mojligheten att forbinda ihop manniskor tillsamman dem som ar attraktiva akt do. Darjamte anvander Tinder geolokalisering for att n skall beharska traffa manniskor som befinner sig vid din cit, pro att underlatta processen att pricka folks virtuellt och sedan fysiskt.

Tinder ar ett app saso, aven om den icke ar anonym, i och tillsammans saken dar lankar pa rak arm till existera sociala natverk om vi vill det, ick meddelar besta kontakter att vi anvander saken da. Forsavit ni oppnar e Tinder-konto tillsammans Facebook kommer dina Facebook-kontakter ick veta forsavit det. Savida do icke har en Tinder-konto samt du visas i deras rekommendationer.

Arlighet ar en stark klinga i Tinder, pro att traffa manniskor och ha ett loftesrik vanskap alternativ karleksrelation aliggande man undvika logner. Det sociala natverket agnar mycket upphet at bilden sam dom bilder sam intressen sasom vi skriver i profilen. Testa att anvanda Tinder sam traff manniskor, det kommer bestamt att bli en upplevelse som skanker dig larande aspekter.

Slutsatser

Vanligtvis anvandare saso gar vidare mot sudda tinderkonto Det beror pa att de allaredan besitta hittat en kompanjon eller forut att de absolut sig akte att betrakta utanfor ansokningarna. Nar det kommer mot sociala natverk akt romantik sam dejting, fortsatter Tinder att existera det mest anvanda. Det finns avvikande gratisforslag samt Premium-element saso kan anvandas fo att battra rackvidden, skad vanligtvis sett handlar det ifall att skapa ett eget konto, sam vanta kungen att andra mannisko ocksa amna acklimatisera med de samt pa sa sat borja prat pa Interne sam forma kanna varandra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *