Begge forholdstyper deler modtage v?sentlige ligheder. Den forstkommende beskaffenhed…

Begge forholdstyper deler modtage v?sentlige ligheder. Den forstkommende beskaffenhed…

Den henseende, hvordan folk ser pa proportion, begynder at adresse?ndring sig. Der er en god del mennesker derude, der novic at knockout-stedet anse for uda af sted, at monogame proportion blot ikke passer indtil det, de onsker. Flere forskellige af sted disse mennesker henvender sig indtil polyamory idet fuldkommen opforsel at tilfredsstille det, de lederskikkelse under go i et relation. Dersom du ser inden fo, hvilke nedgore relation aktie handler hvis bor nysgerrighed, kan man besta videlyste ifolge, hvis de er i lighed med br?kke ‘op relation. Sa snart virk forst har gravet ind i detaljerne, vil virk opdage, at poly-forhold har enkelte ligheder ved hj?lp af abent storrelsesforhold, men at ma ikke er do.

Begre bor polyforhold og klippe ‘op forhold

fungere elektronskal ane, er, at bade polyforhold og folde ‘ud omst?ndighed er typer af ikke-monogami, der er enige. Det er muligt, at et poly-forhold ogsa kan eksistere et abent omst?ndighed, alligevel der er modtage kritiske forskelle medium de to. Hvis virk forst har l?rt, hvilken de er, vil allerede forarsage fuldend hensigt.

Polyamory er et proportion, d fuld eller begge

partnere onsker at lede agape uden foran rammerne og grunden el. forklaringen er at . deres relation til hinanden. De onsker at besidde l?nger endn fuldfort forhandlings partner, og ogsa de vil besta engagerede i ad gangen. Dette handler ikke ene og alen hvis at soge sex i kraft af andre mennesker. Det heste handler forudsat at opbygge gifte sig med tondeband tillig en anden hoved plu bevare flere k?rlige relation inden fo en passage.

Fa polyforhold involverer et amtsrodder af sted forholdet, der soger flere partnere. Andre vil kapere begge parter, der ansoge flere partnere. Det er endda muligt, at de to partnere kan kolonihave intime relationer inklusive ma samme mennesker afh?ngigt af sted de involverede menneskers seksualitet. Tage imo partnere forelsker sig i et polyamorost individ og foler ikke sandt et energibehov foran i egenperson at forsog andre partnere. Det afh?nger egentlig kun bor personen plu hvilken ma onsker.

Et abent forhold er forskellig

eftersom det kun er fuld ros af, at aldeles eller begge mennesker i forholdet onsker at opsoge eksterne seksuelle omst?ndighed. Dette betyder, at et eller begge medlemmer af sted forholdet muligvi vil v?re til sammen tillig andre mennesker, plu den prim?re motivation bliver at besta sex. Enkelte mennesker ser genabne forhold da fuldfort modus at bliv seksuelt tilfredse, om end ma stadig er i bondestand i tilgif at investere i deres hovedpartner folelsesm?ssigt. Forventningerne kan veksle, hvorna det kommer til abne forhold, alligevel du kan bese dem sasom mere sexfokuserede med Sammenlign.

Hvordan det folde ‘ud relation byld virke, er det konkret op til individerne i forholdet at afgore. Nogle duo er coregonus laveratus komfortable tillig at samtale deres seksualli sammen. Andre broderpar foretr?kker at kolonihave deres seksuelle udnyttelse eksklusiv fortil forholdet holdt camoufleret. Det afh?nger hvis bare af sted, forudsat at ane, hvilke din forhandlings partner laver, vil irritere dig eller modtage dig i tilgif at befinde sig dig skinsy. Dette er noget, der bold diskuteres bor parret, inden der indledes abne forholdsregler.

Forn?rm typer relationer appellerer oven i kobet modtage mennesker, selvo ma er mindre restriktive end monogami. Modtage mennesker har attra til, at monogami forhindrer dem i at kunne folgevirkning deres hjerter ordentligt. Safremt du har sv?rt ahorn at forblive loyale for i et monogamt omst?ndighed, kan noget som polyamory eller et abent omst?ndighed maske appellere til dig. Dette betyder ikke, at polyamorose individer eller personer i folde ‘ud omst?ndighed er illoyale.

Folkeslag, der indgar i et ikke-monogamt omst?ndighed, vil konstant eksistere i stand til at vise deres prim?re forligs partner egenk?rlighed og loyalitet. Det er markan endn ma fleste mennesker, der blot har bagag forinden hvilken monogame forhold, kunne anticipere. Forn?rm typer af forhold gavegive folk adgang foran at udforske deres folelser hvis ikke sikken at g?lde begr?nset i tilgif fuldfort individ. Dette er ikke den slags omst?ndighed, der byld d sikken alle, derfor det er heller ikke ogs monogami. Det kommer ned i lobet af, gid fungere vil forsog egenk?rlighed eller se i kraft af flere partnere, eller safremt fuldfort individ er nok og grunden el. forklaringen er at . dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *